Difuzare spot radio + productie spot radio + servicii conexe

Difuzare spot radio + productie spot radio + servicii conexe = servicii complete, obiective si competitive de publicitate radio:

productie - difuzare spot radio
Servicii complete, inseamna posibilitatea de a oferi clientului nu doar productia spotului audio si o oferta de difuzare a acestuia, ci si consiliere in ceea ce priveste forma si continutul mesajului publicitar ce urmeaza a fi transmis, cat si ghidarea acestuia catre postul de radio care corespunde cel mai bine ca si portret al ascultatorului cu cel al publicului caruia i se adreseaza reclama radio difuzata.

Servicii obiective: Spre exemplu, se doreste o campanie de publicitate radio pentru un produs sau serviciu ce se adreseaza unui grup tinta format din 60% barbati / 40% femei, cu studii superioare ce ocupa functii de decizie. Daca clientul ce doreste aceasta campanie publicitara se adreseaza direct unui post de radio, oricare ar fi acesta, va primi intotdeauna si invariabil raspunsul "Da, noi va putem oferi ce aveti nevoie". Raspunsul este subiectiv pentru ca nimeni nu vrea sa piarda clienti.

Daca clientul se adreseaza unei agentii de publicitate radio, aceasta are posibilitatea de a compara audientele mai multor radiouri si de a orienta campania catre acela care corespunde nevoilor de promovare descrise initial. Asadar, clientul primeste acum un raspuns obiectiv.

Servicii competitive: Agentiile de publicitate, aflate la inceput de drum si/sau care trateaza cu superficialitate cererile de oferta, vor compara audientele si vor recomanda un post de radio ce se afla in top, fara sa analizeze atent si de cine este ascultat acel radio. Si astfel, este posibil ca spotul publicitar sa fie difuzat pe un post de radio cu audienta mare, dar care este ascultat preponderent de persoane cu varsta intre 15 si 22 de ani. Revazand grupul tinta dorit, persoane cu studii superioare ce ocupa functii de decizie, vom intelege ca aceasta campanie o sa aiba un feedback zero - clientul investind banii intr-o zona de unde nu o sa primeasca niciodata raspuns pentru ca persoanele vizate de el, in exemplul dat, nu se afla acolo.

Un raspuns obiectiv dar si competitiv, este oferit doar de agentiile de publicitate cu o vasta experienta si implicare in ceea ce priveste peisajul media autohton. Ne place sa credem ca noi suntem unii dintre acestia!

Servicii complete, mai inseamna si:
Selectarea intervalelor orare cele mai propice pentru difuzarea spotului publicitar, in functie de formatul radioului dar si de comportamentul grupului tinta de ascultatori urmarit de reclama difuzata la radio.
Cumularea tuturor datelor si definirea unor strategii publicitare care sa aiba ca rezultat final un raspuns cat mai bun din piata.
Intocmirea de mediaplanuri si prezentarea ofertei solicitate de client, in conformitate cu strategia aleasa si bugetul pe care clientul doreste sa-l investeasca in promovarea radio.
Realizarea spotului publicitar - creatia + productia spotului radio si prezentarea acestuia spre aprobarea clientului.
Plasarea comenzii ferme de incepere a campaniei publicitare catre radioul selectat prin trimiterea catre acesta a graficului de difuzare si a spotului audio.
Nu in ultimul rand, monitorizarea campaniei publicitare si prezentarea, la finalul acesteia, a raportului de difuzare astfel incat clientul sa aiba garantia ca spotul a fost difuzat conform cu oferta acceptata de el.

Difuzare spoturi la:

 • Publicitate Kiss FM
 • Publicitate radio ZU
 • Publicitate Europa FM
 • Publicitate Magic FM
 • Publicitate DIGI FM
 • Publicitate PRO FM
 • Publicitate Radio Romania Actualitati
 • Publicitate Virgin Radio
 • Publicitate National FM
 • Publicitate Rock FM
 • Publicitate Radio Guerrilla
 • Publicitate Itsy Bitsy FM
 • Publicitate Radio Romania Cultural
 • Publicitate Radio Antena Satelor
 • Publicitate Radio Romania Regional

Oferta publicitate radio - prezentare video

Structura site:

Reclama KIss FM la stalii locale

Reclama Radio ZU la stalii locale

Reclama Magic FM la stalii locale

Reclama Pro FM la stalii locale

Acasa Facebook YouTube Pinterest Twitter Linkedin Contact
Toate drepturile privind continutul acestui site apartin ROSTCLUB SRL. Copierea sau reproducerea este strict interzisa pedepsindu-se conform legilor civile si penale in vigoare.