ADVERTORIALE

Advertoriale Pentru o promovare online cu un efect puternic si de durata, recomandam advertorialele – recenzii, articole, editoriale, stiri… Publicitatea online, prin afisare de bannere, are un efect de scurta durata, practic atat cat bannerele sunt afisate pe site-uri. Un advertorial este un altfel de instrument de publicitate, o parghie cu ajutorul careia se pot obtine multiple beneficii, pe o durata mare de timp si la costuri mult mai mici decat in cazul campaniilor clasice de reclama pe internet.

Un astfel de material, aparut in presa scrisa online – pe site-uri de stiri sau pe bloguri, poate reprezenta cheia succesului intr-o strategie moderna de promovare. Dar, la fel de usor, poate avea un efect invers, celui dorit, in cazul in care nu sunt respectate anumite reguli si criterii de baza:

  • Nu solicitati postarea de advertoriale pe site-uri sau bloguri care se ocupa doar cu asa ceva sau au intr-o proportie mai mare de 10-15% postate articole publicitare.
  • Nu postati articole pe bloguri sau site-uri noi.
  • Nu va grabiti sa acceptati ofertele bloggerilor doar pentru ca au un pret indecent de mic – pretul mic, ascunde intodeauna multiple lipsuri.
  • Nu acceptati postarea unor materiale scrise cu greseli de tastare sau gramaticale.
  • Nu postati materiale cu continut duplicat sau pe site-uri si bloguri ce au in esenta continut duplicat.
  • Evitati site-urile si blogurile ce nu au un domeniu propriu: recomandat numesite.ro, nerecomandat nume.wordpress.com, nume.blogspot.com etc.
  • Evitati site-urile sau blogurile ce nu au un IP propriu, deci folosesc un IP comun cu alte sute de site-uri gazduite intr-un mediu shared. Oricare alt site, poate compromite oricand acel IP.
  • Excludeti din lista de site-uri si bloguri pe care va doriti sa postati advertoriale pe acelea care nu au un certificat SSL valid, nu au o linie editoriala clara, nu au o reputatie buna, au reclame sau link-uri catre alte site-uri cu continut pornorgafic, erotic sau nelegal.

Doar respectand toate aceste reguli si multe altele pe care probabil le cunoasteti, materialele postate in mediul online, va vor influenta pozitiv site-ul pentru care este inserat link pe anumite cuvinte cheie in advertorial, notorietatea/imaginea brandului despre care se vorbeste in articol sau a produsului/serviciului despre care se scriu recenzii.

Asadar, un advertorial scris corespunzator si postat intr-un mediu propice, va poate ajuta atat din punct de vedere SEO (favorizarea site-ului dvs. in cautari specifice pe Google), din punct de vedere PR dar si al imaginii pozitive pe care o poate crea sau sustine in fata clientilor sau potentialilor dvs. clienti. Toate acestea insumate, insemnand o promovare solida si cu efect de lunga durata.

Din moment ce sunteti pe aceasta pagina, presupunem ca stiti toate atuurile unui advertorial si cautati un mediu optim pentru postarea acestuia. Prin urmare nu o sa continuam cu detalii despre cum va poate ajuta un astfel de material, ci o sa va spunem ce va putem oferi noi in aceasta privinta.

  • Redactarea materialelor ce urmeaza a fi publicate. Toate advertorialele sunt scrise de echipa noastra redactionala formata din jurnalisti cu experienta. Vrem astfel sa ne asiguram ca toate materialele postate au continut unic si ca pastreaza linia editoriala a site-urilor noastre.
  • Publicarea de advertoriale – recenzii, articole, editoriale, stiri… pe blogul site-ului GoldFMRomania.ro (domeniu inregistrat si activ din 10-08-2008) si/sau pe in portalul de stiri StiriLaZi.ro (domeniu inregistrat si activ din 09-08-2006). Ambele site-uri se bucura de o reputatie excelenta, au IP-uri unice (proprii/dedicate), certificate valide SSL (https) si sunt interconectate in social media, insumand peste 14.000 de urmaritori, ceea ce ofera un plus de penetrare al articolelor postate aici. Articolele pot fi insotite de link (dofollow), foto si/sau video. Articolele sunt sterse doar la cererea celor care le-au comandat. In rest, raman vizibile „pe viata”.

Va rugam sa retineti ca ne rezervam dreptul de a refuza postarea anumitor materiale daca acestea au teme ce am putea considera ca nu sunt de interes pentru cititorii nostri, daca au continut ilegal si, in anumite perioade, daca volumul de advertoriale postate este mai mare de 10% din volumul de articole existente in site.

In cazul in care acceptam scrierea si postarea unui advertorial, costul este de minim 500 Lei/articol/site. Nu se va adauga TVA. Se emite factura fiscala si se poate semna un contract. Costul poate creste in functie de volumul – marimea articolului si tema acestuia – dificultatea de a ne documenta pentru a da acestui material nota dorita de cititorii nostri.

In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati, folosind formularul de mai jos.

SOLICITARE OFERTA – SCRIERE/POSTARE ADVERTORIAL

* campuri obligatorii
In cazul in care solicitarea nu vine din partea unei Sociatati Comerciale, completati conform statutului dvs.

Ne puteti spune mai multe despre ce anume doriti sa promovati, care este publicul tinta, marimea si formatul articolului dorit etc. De asemenea, va stam la dispozitie, in cazul in care aveti anumite intrebari sau neclaritati.